Gemeente Toerisme Houthalen-Helchteren

Picknicken

Wat is er zaliger dan een mooi plekje , een heerlijk zonnetje en een lekker gevulde picknickmand die je samen met familie en vrienden opsmikkelt?

Ontdek hieronder onze 4 sympathieke partners en de inhoud van hun smaakvolle picknickpakketten.

Omwille van de coronacrisis zijn deze partners niet altijd in de mogelijkheid om op jouw gekozen datum een picknickpakket te leveren. Via een mailtje naar toerisme@houthalen-helchteren.be bezorgen wij je graag de meest actuele informatie.

Je kan kiezen voor een 2-persoonspakket of een gezinspakket. Een vegetarische picknick is op aanvraag verkrijgbaar. Zelfs voor een groepspicknick kan je reserveren, mits je je houdt aan de mogelijke nog van kracht zijnde richtlijnen van de overheid in verband met de bestrijding van het coronavirus.

Als verpakking kan je kiezen uit een handige papieren draagzak (gratis) of een rieten picknickmand (mits betaling van een waarborg).

picknickmand en dekentje'

Download hier onze flyer met alle info.

Nieuw bij het gezinspakket!

Verrassingstasje ‘For Kids Only’

Bij aankoop van een gezinspakket - en zo lang de voorraad strekt - voorziet het team toerisme dit jaar gratis een tof extraatje ‘For Kids Only’: een kleurrijk verrassingstasje, gevuld met leuke spelletjes en zoete versnaperingen. Perfect om de smakelijke en gezellige picknick af te ronden, terwijl de ouders nog even kunnen genieten van een bijkomend rustmomentje.

Maar niet voor lang natuurlijk, want de kids staan al te popelen om op ontdekkingstocht te gaan in de natuur. Vervul de 10 plezierige opdrachtjes aan de hand van het mini doe-boekje uit het verrassingstasje en win een prachtig picknickdekentje door een mooie foto van jouw lievelingsopdracht te posten op onze Facebookpagina ToerismeHH.

Wedden dat jouw kids willen terugkomen?

Picknickpakket ‘kado’ geven? 

Tot eind september kan je aan de balie van team toerisme een kadobon voor een rijkgevuld picknickpakket kopen ter waarde van 20 euro (2-persoonspakket) of 32 euro (gezinspakket).

Voor een kadobon ‘Picknick de Luxe’ (inclusief een fles kwaliteitsvolle spumante) betaal je een toeslag van 17 euro.

Je kan de kadobon inruilen bij Hoeve Jan, De Bosberg of La Reine sucrée.

Een ideaal geschenk om je lief, familie of vrienden eens lekker mee te verrassen!

Vergeet je picknickdeken niet …

Met 2 kleurrijke anti stress balletjes en ons geruit picknickdeken kan je punten verdienen. Diegene met de hoogste score wint!

Te koop aan de balie van team toerisme voor 19 euro.

picknickdekentje

Balie team toerisme NAC

Pastorijstraat 30 3530 Houthalen (Houthalen-Helchteren) Tel.+32 11 49 21 40 toerisme@houthalen-helchteren.be

Vandaag

open 10-12 uur
Morgen
open 9-12 uur en 14-19 uur
Volg ons